Organizujemy wszelkiego rodzaju imprezy:
(dostępne dwie eleganckie, niezależne sale - nawet do 40 osób)
imprezy firmowe, chrzciny, komunie, imieniny, urodziny, uroczyste obiady oraz wiele, wiele więcej!
CENY już od 30,00 złotych za osobę!!!
Polecamy CATERING dla firm, żłobków, klubów malucha, przedszkoli i szkół.
Realizujemy zamówienia indywidualne i świąteczne.
OFERTA MENU – BANKIETY, CHRZCINY, KOMUNIA
(propozycje – możliwe zamówienia specjalne)
OBIAD
I. Danie
1. Tradycyjny rosół wołowo-drobiowy z makaronem
2. Zupa pomidorowa z dodatkiem śmietany i świeżej bazylii
3. Zupa cebulowa z grzankami
3. Krem z brokułów
II. Danie
1. Tradycyjny schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana
2. Pieczeń wieprzowa nadziewana śliwką lub marchewką w sosie, kluski śląskie,
zestaw surówek
3. Filet z piersi kurczaka w sosie kurkowym, ziemniaki, zestaw surówek
4. Kotlet de Volaille, ziemniaki, zestaw surówek
5. Eskalopki z piersi kurczaka, ziemniaki, zestaw surówek (polecane również dla
dzieci)
6. Filet z piersi kurczaka z ananasem, zapiekany serem z żurawiną, ziemniaki,
buraki zasmażane
7. Roladki schabowe nadziewane pieczarkami, ziemniaki, zestaw surówek
8. Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym, ziemniaki opiekane, zestaw
surówek
9. Złociste paluszki z piersi kurczaka, frytki, surówka z marchewki (polecane
dla dzieci)
Deser
1. Lody z bitą śmietaną i owocami
2. Szarlotka na gorąco z lodami i bitą śmietaną
3. Banan w cieście naleśnikowym z czekoladą
4. Jabłka pieczone z żurawiną
5. Naleśniki z nutellą, serem lub dżemem
6. Puszyste racuszki z jabłkami
Ciepłe danie
1. Barszcz czerwony z krokietem
2. Strogonow
3. Kociołek cygański
4. Roladki z piersi kurczaka nadziewane
5. Naleśniki ze szpinakiem zapieczone serem
Zimna płyta
1. Wędliny ze swojskiego wyrobu, szynka wędzona, kiełbasa (różne rodzaje),
boczek, pasztet
2. Sałatka jarzynowa, sałatka z buraków
3. Galaretka wieprzowa lub drobiowa
4. Jajka faszerowane
5. Sery
6. Pieczywo, masło, chrzan, musztarda, ketchup
Przystawki
1. Śliwki zapiekane, zawijane w boczku
2. Serek góralski zapiekany z żurawiną
3. Śledź w śmietanie, oleju, po japońsku
4. Roladki z piersi kurczaka nadziewane
Napoje
1. Herbata
2. Kawa
3. Woda mineralna z cytryną, woda gazowana
4. Soki owocowe
5. Napoje gazowane
6. Owoce na paterach